Københavnerræsonnement

I lørdags var der en pige til en fest, der spurgte mig:

– Er det ikke hårdt at bo her, når man kommer fra Jylland? Jeg mener, med alle de fordomme. For mig er Jylland jo bare ét stort hul. Eller. Et stort, mørkt område. Jeg har heller aldrig været der. Jeg har rejst verden rundt, men jeg har ikke set Jylland.

…?

Vil du ikke også læse ...

Kan vi alle stave til JO?
Ægte københavnerhistorie, nu hængende fra loftet
Mine knogler var ellers ret morsomme back in the days
På en jordslået søndag finder jeg det kamptræls, at:

flattr this!

3 Responses to “Københavnerræsonnement”

  1. Jylland – enter at own risk « the infotainer writes:

    [...] hvis jeg sagde til nogen, at hun vist var fra Køgeellerderomkring, og som i øvrigt er veninde med hende her) troede i hvert fald, at Esbjerg var Skanderborg og at Fredericia lå ved Limfjorden og Haderslev [...]

  2. Berejst, alligevel? « DINES the INFOTAINER writes:

    [...] mig lidt om dette københavnerræsonnement, jeg hørte sidste [...]

  3. Jylland – enter at own risk | DINES the INFOTAINER writes:

    [...] hun vist var fra Køgeellerderomkring, når nu hun er fra Taarbæk, og som i øvrigt er veninde med hende her) troede i hvert fald, at Esbjerg var Skanderborg og at Fredericia lå ved Limfjorden og Haderslev [...]

Leave a Reply