Københavnerræsonnement

I lørdags var der en pige til en fest, der spurgte mig:

– Er det ikke hårdt at bo her, når man kommer fra Jylland? Jeg mener, med alle de fordomme. For mig er Jylland jo bare ét stort hul. Eller. Et stort, mørkt område. Jeg har heller aldrig været der. Jeg har rejst verden rundt, men jeg har ikke set Jylland.

…?

Vil du ikke også læse ...

Hvor fanden ligger Canal 9?
Kære fans af Natholdet
Er blevet upassende vild med En Forbudt. Dulmer derfor med mindre vigtigt crush:
Sårbarhed. Jeg har folk til at lære mig at elske det ord.
4 Responses to “Københavnerræsonnement”

 1. Jylland – enter at own risk « the infotainer writes:

  […] hvis jeg sagde til nogen, at hun vist var fra Køgeellerderomkring, og som i øvrigt er veninde med hende her) troede i hvert fald, at Esbjerg var Skanderborg og at Fredericia lå ved Limfjorden og Haderslev […]

 2. Berejst, alligevel? « DINES the INFOTAINER writes:

  […] mig lidt om dette københavnerræsonnement, jeg hørte sidste […]

 3. Jylland – enter at own risk | DINES the INFOTAINER writes:

  […] hun vist var fra Køgeellerderomkring, når nu hun er fra Taarbæk, og som i øvrigt er veninde med hende her) troede i hvert fald, at Esbjerg var Skanderborg og at Fredericia lå ved Limfjorden og Haderslev […]

 4. A small step for woman, a giant leap for womankind | DINES the INFOTAINER writes:

  […] at referere til denne blogpost som den første af dem alle? Når nu der findes endnu ældre posts her og her? Jamen, det var fordi ordene ikke ville stoppe med at flyde, da jeg først havde skrevet de […]

Leave a Reply