Tell it, don’t show it

Må jeg gerne enten hyre eller gifte mig med denne mand, som har skrevet sådan på sin helt åbne Facebookprofil?

“Kære fremtidige arbejdsgiver/For my future employer. (For the English version please scroll to the bottom)
Lad mig her spare dig besværet med at gå igennem alle mine billeder, grupper og wall-posts for at se hvilken type jeg dog kunne tænkes at være. Efter at have læst denne tekst lover jeg dig at du alligevel ikke vil finde noget gemt – jeg er sikker på at du forstår efter at have læst resten.

 • Først og fremmest er jeg temmelig doven Ikke på den der kreative måde, hvor man lige networker eller lige suser rundt og samler værdifuld information på nettet, men snarere old-school doven hvor man simpelthen bare ikke laver noget vædifuldt whatsoever. Dernæst, og muligvis afledt af det at være doven, kommer jeg meget ofte for sent.
 • Jeg ville ikke decideret sige, at jeg drikker for meget, men jeg drikker dælme meget og elsker derudover at feste, i perioder også gerne i hverdagene, hvilket vel sikkert influerer mit arbejde negativt (hvem ved?). Derudover har jeg et afslappet forhold til de fleste rusmidler – vi er jo kun på denne grønne jord en gang ikke sandt?
 • Mit forhold til de fleste andre mennesker er som regelt ret anstrengt. Det er ikke fordi jeg ikke respekterer langt de fleste – jeg syntes bare ofte, at de opfører sig som fjolser i arbejdssammenhænge. Man kan derfor sige, at jeg ikke er særlig teamworkagtigt, hvad man jo ellers skulle tro efter så mange år på skolebænken. Det ændrer sig sgu nok ikke med et weekendskursus, eller fordi din firmapolitik siger noget andet.
 • Jeg er virkelig antiautoritær generelt, og er ikke det mindste bange for at snakke med mine kolleger, når chefen, eller hvem der nu bestemmer, ikke er der. Dette betyder også at jeg ikke er bange for at sige dig imod – gerne offentligt.
 • Jeg kan godt lide at fordybe mig i ting som jeg finder interessante, men desværre gør det også at jeg ofte laver andre ting halvt, ja ofte slet ikke.
 • Lad dig til sidst ikke narre af, at jeg har så mange venner her på facebook. Jeg ved ikke, hvem halvdelen af dem er alligevel, og det samme ville nok gøre sig gældende på en fremtidig arbejdsplads og i proffesionelle netværk – noget jeg har ladet mig fortælle ofte bliver opfattet negativt.
 • Jeg ser med gru på latterlige popfænomener som fx. CSR og LEAN. Og du kan trygt regne med, at jeg aldrig for alvor ville overveje at arbejde med det gøglerpjat.
 • Dette var, hvad jeg lige kunne tænke mig at du ville falde over hvis du virkelig gik i dybden med min facebook profil, så nu har jeg lige sparet dig flere timers arbejde ved bare at være ærlig og sige det straight som det er. Husk at mit mellemnavn staves to aa’er i dit afvisningsbrev.

Teksten er læst igennem og rettet af min mor!

English version:
Since I’m not nearly serious enough about my future employment to really believe I would get work abroad, I really dont care posting anything cohensive in English. If you’re serious about employing me, get someone to translate it and I’m sure you willl change your mind.”


Vil du ikke også læse ...

Kære mandag i april.
Stjålen tanke fra en himmelsk oktoberdag
Kremering eller kiste?
Løse mentalnoter fra en Slutningernes Søndag

flattr this!

No Responses to “Tell it, don’t show it”

 1. kongfinland writes:

  Det er fanme også en fed tekst! High-five til ham der har skrevet den.

  Du er i øvrigt røget på min blogroll nu.

  [Reply]

 2. Leoparddrengen writes:

  Synes det er for meget med sådan nogle ass-kiss’er typer!

  [Reply]

 3. Morfar writes:

  Du fandt min FB profil….but how!

  [Reply]

  Infotainer Reply:

  I have special skills.

  [Reply]

 4. Andreas M writes:

  tsk tsk morfar – selvom det er en helt særlig ære at blive kopieret, så må man ikke stjæle æren fra forfatteren ;)

  Det er nok lidt sent at blive gift – men hvis du vil have noget svinet til så sender du bare en besked

  [Reply]

  Infotainer Reply:

  hej andreas! sejt, du fandt herind! med fuldt navn and all! skulle jeg have givet et pip? beklager de bittesmå rettelser – men det er skam taget fra din profil. skal nok fjerne igen, hvis du ikke vl have det stående – var bare så imponeret over at falde over det i disse jobsøgningstider på en aldeles åben og ukendt profil. søgte i “about info” efter folks interessante forsøg på one-liners. dit var virkelig interessant :)

  [Reply]

  Andreas M Reply:

  haha du må selvfølgelig gerne have det stående – det ville være patetisk af mig at have sådan en rant og samtidig skjule den.

  Fedt skrevet! og takker for props

  [Reply]

Leave a Reply