Something doesn’t add up

Hvad?

Nej nej, det er slet ikke arbejdet eller påsken eller min mors sygdom eller den store arbejdsløshed i min nære omgangskreds, der optager min hjerne. Er blevet hjernedødt optaget af mit nye board på Pinterest. Ja, altså, som i det der site for modebloggere og håndarbejdsbloggere og folk, der godt kan lide at fotografere cupcakes. Og nu så også mig.

Spørg mig ikke hvorfor, har endnu ikke luret meningen, ved kun at jeg har stiftet bekendtskab med et nyt begreb; pinning craving. Når man bare pinne noget fast. Som man har set. Og synes helt vildt godt om. Og ville hænge på en tematiseret opslagstavle, hvis man kunne. Det kan man så nu. Med sin nye Pin It-bookmarklet. Easy-peasy. Og helt uden mening. (Hvis nogen har set lyset og fattet pointen med Pinterest, så er det nu, I skal stå frem.)

Godt, at det ikke er tid, vi har for lidt af i Vesten.

Som om jeg egentlig har brug for at begå mig i endnu et socialt netværk.

Vil du ikke også læse ...

Distortion, go f*** yourself
The piano has been drinking
Døde ordene 'firmaskovtur' og 'firmabøsse' så også?
Rend mig i smartphonetyranniet

flattr this!

8 Responses to “Something doesn’t add up”

 1. Baysen writes:

  Så er det vel bare et spørgsmål om tid, før du også bliver ramt af Instagram-feberen?
  Det er min nye social media-afhængighed og overspringshandling nr. 1 ;-)

  [Reply]

 2. Søren Pedersen writes:

  Bare vent til alle rettighedsindehaverne kommer efter dig med krav om betaling pr. pin.

  [Reply]

 3. Mette writes:

  Pinterest er fantastisk.

  Skide være med det egentlige formål med siden når man til enhver tid kan logge på og blive glad indeni over alle de fine billeder man har pinnet :-)

  (men jeg har faktisk lavey ikke mindre end 2 DIY-ting jeg har fundet derinde)

  [Reply]

 4. Louise writes:

  Jeg har læst det her for et par måneder siden om, hvordan Pinterest kan bruges sådan formålsagtigt, men okay, det udgør det måske ikke helt som berettigelse ud over tidsfordrivet http://www.kommunikationsforum.dk/artikler/pinterest-anmeldelse-og-brugervejledning

  Er ikke selv kommet i gang, men er ret glad for den hurtige overspringshandling med at fancy på the fancy….

  [Reply]

 5. Sven writes:

  Jeg nægter konsekvent at stifte bekendtskab med den side. For selvom jeg bor i Vesten, har jeg faktisk alt for lidt tid. Men god fornøjelse med det. Pin it up girl, eller hvad man nu siger ;)

  [Reply]

 6. Thea writes:

  Øjsh, dér skal jeg også være bruger; det er da én ting ved denne verden, der er sikkert!

  [Reply]

 7. Hersom - Limited Edition writes:

  Indrømmet – jeg er afhængig af netop Pinterest, Instragram og deslige sider med tilhørende app’s så jeg let og nemt kan komme til at pinne/share.

  Ihh, det er faktisk næsten PINligt men jeg kan ikke lade være. Måske man skulle starte en afvænningsklub eller noget? Nogen der har tid? Jeg har ikke, jeg skal pinne.

  [Reply]

 8. Kh æsteten med for meget tid « Infotainment « DINES die INFOTAINER writes:

  [...] har jeg luret noget, der minder om mening med det der Pinterest, som tager ret meget af min tid efterhånden. Seriøst, det er et ormehul, [...]

Leave a Reply