Vil gerne un-klikke alt jeg har foretaget mig den sidste time på internettet

Hvorfor er de der dage, hvor man har hold i ryggen på sin fridag og har glemt at man for tre dage siden satte en skånevask over, der nu er rådnet væk inde i maskinen og derfor trøsteshopper underlige gevandter i mix-strik på hm.com samtidig de dage, hvor man på et netdatingsite, der har indbygget sladrehank om hvem man klikker på og hvem der klikker på én, kommer til at klikke på (flot) profilfyr, blot for at opdage at han er photoshoppet til (flot) ukendelighed og i virkeligheden er afdelingens nye studentermedhjælper?

Fuck.

Vil du ikke også læse ...

Kære Elitedaters.dk.
Og gider du også pensionere mistanken om, at jeg har inviteret mig selv til hustruvoldsorgie? Tak.
For det *er* faktisk yndigt at følges ad
Hvorfor er det så perverst at være tilfreds med sit lønniveau?

flattr this!

7 Responses to “Vil gerne un-klikke alt jeg har foretaget mig den sidste time på internettet”

 1. Stud(muffin) writes:

  Du fik mig Dines, men jeg vil gerne med på date

  [Reply]

 2. Helle writes:

  Er det ED? For der kan man slette sine besøg. Just saying. Det kræver selvfølgelig, han ikke har nået at åbne sin egen profil.

  [Reply]

 3. Ida N writes:

  Han kan da kun blive beæret over dit klik…

  Men kan sgu godt forstå du krummer tæer. Jeg har selv lavet lignende nummer. Og bilder mig ind, at der er en indforståethed af, at begge parter holder kæft. Desuden er han jo lige så meget derinde som dig – ergo er det ikke pinligt. Færdig bum!

  [Reply]

 4. Anne Sofie writes:

  Næsten lige så pinligt, som at like et tagget billede fra 2011 af ens crush. Fordi man har stalket selvfølgelig.

  [Reply]

 5. Cathrine writes:

  Jeg har også haft sådan en dag i dag! Godt nok ikke lige så slemt (sorry) som dig, men en af de der fridage hvor jeg har kigget på helt enormt meget unødvendigt på min computer og klikket på de mest ligegyldige ting.
  Har helt ondt i øjnene nu og føler mig træt nu. Klokken 16?
  Det er meget bedre for mig bare at tage på arbejde..

  [Reply]

 6. Gemt writes:

  Hahahahaha…!! Det er simpelthen smukt. Intet mindre.

  [Reply]

 7. JegGiverIkkeMitNavnTilEnMaskine writes:

  Firefox > Historik > Ryd nylig historik > standard er den seneste time > ok. Problem løst. Klokken er 9, selv om den faktisk er 10.

  [Reply]

Leave a Reply