Hvad jeg piller i, når jeg ikke er her

Jeg æder for tiden. Og når jeg er færdig med det, så æder jeg lidt mere. Med verdens bedste samvittighed på den der måde, som jeg kun rigtigt kan få, når jeg selv har haft fat i alle råvarerne. Og på en meget uskøn måde, som er svær at stoppe mig selv i, når jeg er både stolt og får stillet min sult.

Måske er det her en kedelig post for nogle. Fair nok. Men for alle jer, der som jeg altid har haft problemer med at holde et fedt køleskab, lave ordentlig mad til jer selv og i det hele overskue at ernære jer selv på en forsvarlig måde – I må forstå, hvor stort det er for mig, at jeg på nu tredje uge har held med at kokkerere spændende mad til mig selv to-tre gange dagligt.

Næste stop: Foodstylist-kursus. Hvem giver?

IMG_3837IMG_55281. MAS HUNI | 2. NØDDEBRØD, og jaja, vi kan da godt kalde det stenalderbrød, men jeg tror ikke de havde de anbefalede siliconebageforme i stenalderen3. THAISTEGT SVINEKØD fra Janes kogebog, serveret med BLOMKÅLSRIS 4. MAS HUNI-RESTER! Hvorfor rester? Fordi alle kogebøger er designet til større børnefamilier eller selskaber, og så kan vi spedalske singler, der bare spiser alene, nyde egne gastro-successer flere dage i træk, fordi vi typisk hellere vil dét end at stå der i køkkenet og dividere 1,5 deciliter med fire. | 5. DADELKUGLER | 6. Svært ufotogen PEANUTKYLLING MED RØDKÅLSSALAT.

 

Vil du ikke også læse ...

Kære jagtsæson
Das Leben Ein Anderen
Licens: Not my finest hour
Lørdag morgen, zen
13 Responses to “Hvad jeg piller i, når jeg ikke er her”

 1. Jane writes:

  Du er så god! Og beklager det der med fire personer. Bortset fra at peanutkylling i fire dage egentlig ville være ok…

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Du skal ikke beklage. Jeg spiser svin og okse til morgenmad, jeg klager bestemt ikke! Men jeg savner nok flere opskrifter til én person generelt, men det er så resignerende at skrive til kogebogsforlag og madbloggere om, ikke? “Jeg finder aldrig nogen at lave mad til alligevel, og nu vil jeg gerne slippe for at dividere, så I har værsgo at tage politisk korrekt hensyn til, at folk som mig også laver mad”. Suk.

  [Reply]

 2. Berit writes:

  Mas Huni! Jeg bliver nødt til at vide hvordan lige præcis Mas Huni gik. Det var jo dén vi stod på snotten i og ikke vidste hvad var. Ik? Jeg kommer over og spiser to af de 4 portioner næste gang du tager hul på en kokosnød.

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Det gik godt! Det er ret nemt (når man først har youtubet sig til, hvordan man knækker en rå kokosnød i et 2013-køkken). Jeg finder dig til BogForum og har måske en madpakke med, vi kan dele.

  [Reply]

 3. Kristina writes:

  Du er sgu sej. Jeg hopper fandeme med på den. Jeg er træt af altid at være træt, drikke alt for meget sodavand og i morges.. der spiste jeg to romkugler til morgenmad. Det holder seriøst ikke, jeg har taget ti kilo på på halvandet år. Jeg skal have fat i den der kogebog, hvis da der ellers er et postbud der kan finde ud af at bringe sådan en ud på Lolland.

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  DET DER GØR MIG SÅ GLAD!

  For mig var det kogebogen, der gjorde udslaget. Men det handlede mere om, at tiden var moden, tror jeg. Og hvem ved, måske varer det ikke ved. Jeg har det med at knække halsen på denne slags.

  Hvorfor siger jeg det? Fordi det ikke er nogen mirakelkur. Men det gør det, at man fra allerførste måltid har ro i maven og i løbet af de første uger kan mærke det på bukselinningen og se det i gløden og den slags. Og så er det bare som om alt det andet i livet er lidt nemmere.

  Brug Janes madbanditten.dk og opskriftuniverset derinde indtil postbudet finder din vej. Websitet giver meget god pejling på, om livsstilen er noget, du gider lave og indtage.

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Og jeg glæder mig til LCHF i tegningform i blogsfæren!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Ja, det er pudsigt du siger det. Jeg sidder netop nu og er ved at tegne et indlæg om at jeg har levet af toast i en uge… Det er måske også lige et vink med en vognstang.

  Jeg gør det satme. Tiden er virkelig moden her, jeg er såååå træt af mig selv på mad-fronten. Tak for inspiration! Forhåbentlig kan jeg om noget tid så tegne en mindre oppustet udgave af mig selv.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Dines, jeg skylder dig et kæmpe tak for inspiration til det her. Jeg er nu på 5. dag uden brød, ris. pasta, kartofler, osv. Sukker-afhængigheden er jeg ikke kvit enddnu, men trangen til de søde sager er MEGET mindre end den var før, så derfor ryger der kun 1/10 indenbords end der gjorde før. Jeg føler jeg har meget mere energi og jeg har sovet meget bedre de sidste par nætter end jeg længe har gjort. Jeg har fået lækker, ordentlig mad og fløde i min morgenkaffe, og her til morgen sagde vægten 1,9 kg mindre end for 5 dage siden. Det er virkelig fantastisk, for jeg føler på min måde, at jeg går glip af noget som helst.

  Men den største effekt har jeg kunnet mærke på humøret. Der var en latterlig vinterdepresion på vej, jeg blev slået ud af de mindste ting, men jeg tror at bivirkningerne af den nye kost har jagtet den væk.

  Så 1000 tak for at skrive det helt rigtige indlæg på det (for mig) helt rigtige tidspunkt!

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Hvor er det godt at høre! Ja, man har det som om nogen har foræret en en gave, ikke?

  [Reply]

 4. Malene Wallin writes:

  Uh LCHF? Også dig Dines! Så VED jeg det er cool ;) Spøg til side! Er selv startet for 12 dage siden og har det forrygende og har tabt ca 2 kg. Fabelagtigt! Og vil give Jane ret, peanutkylling er der ikke noget galt i 4 dage i træk, eller 4 måltider i træk for den sags skyld :D Muuums den er god. Vil anbefale dig bloggen http://www.hjemmehosxenia.dk, hun laver også ORNLI sy’ go’ mad :D

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Godt gået! Den blog må jeg se nærmere på.

  [Reply]

 5. Jasmin writes:

  Det lyder lækkert! Jeg kan anbefale http://www.klidmoster.dk som godt nok ikke er paleo, til gengæld er der supermange gode tips til forskellige grøntsagstilbehør, langtidsstegte kyllinger (og hvem elsker ikke at proppe noget i ovnen og så er der mad 3 timer senere, uden man skal gøre andet?) osv. Det var pga. hende jeg fik taget mod til mig og stegt en hel kylling bare til mig selv. Det har indtil videre resulteret i 8 måltider, der er stadig et halvt kyllingebryst tilbage + skroget jeg koger suppe på, når jeg har stegt den næste. Det er god økonomisering med maden og tiden og det kan vi lide <3

  [Reply]

Leave a Reply