Jeg er ikke nok Dines

Jeg har sådan nogle dage, hvor jeg allerhelst ville krølle mig sammen i sofaen og bare kun være min hemmelige internetpersonlighed og kun snakke med internetpersonlighedens læsere og holde fri fra alt i den brølende december, der ikke har noget med internetpersonligheden at gøre. Kender I det?

Har jeg nogensinde sagt, at I er langt mere heppende og langt mindre krævende – og dog langt mere konstruktivt udfordrende – end de er derovre i mit rigtige liv?

Nej? Nå. Men det er I.

Suk.

Vil du ikke også læse ...

Jeg opretter lige en blog-kategori, der hedder »Luksusproblemer«
Hey, TV Shop? Brysthjælp søges.
Ungdommen 0 - 1 Tabloidmedierne
Hvorfor er bloglæsning stadig en guilty pleasure?
6 Responses to “Jeg er ikke nok Dines”

 1. Claus writes:

  Det er vi fordi du har fortjent det. Og lige meget hvor lang tid der går skal vi nok være her når du kommer tilbage.

  [Reply]

 2. Sisi writes:

  Jeg har ikke nogen hemmelig internetpersonlighed…men jeg kender udemærket det med bare at ville krølle sig sammen i sofaen, og holde fri fra det hele! Håber at din dag i morgen bliver bedre! Hepper helt klart på dig!

  [Reply]

 3. Else Togo writes:

  Avra for lavra – skal vi ikke lave en klub uden goodie card stress. Elsker også lige nu mit eget netmylder af inspiration. Og min nye Aleppo sæbe. Med ro omkring mig i eget tempo. Good to know, at vores non-demand attitude er brugbar. Kan kun sige – likewise.

  [Reply]

 4. Miriam writes:

  I hear that! Fortryder også ind imellem at jeg er sådan helt uanonym med billede og navn og hele turen. Det gør det meget nemmere for folk at kræve både her og der!

  [Reply]

 5. Mafilde writes:

  Heppe heppe heppe heppe!

  [Reply]

 6. xenia writes:

  Hehe, er da glad for, at du nyder din internetpersonlighed så meget, for så er der flere indlæg til os (: er lige blevet fast følger på din blog, og nyder virkelig din humoristiske skrivestil.

  [Reply]

Leave a Reply