Der er dem der ligner Gro fra afsnit 3, og så er der dem der ligner Gro fra afsnit 1

Nå.

Men tak for jeres hjælp i går.

Det var ganske rigtigt en Filippa K.-»blouse« i silke, der var tale om. Fandt den på en bøjle i Illum og blev iført den af noget meget ivrigt salgstype.

Jeg lignede ikke – og jeg gentager; ikke – supersoen Gro i powerdyke-versionen fra afsnit 3, som hun så ud her:

Gro i treeren

Jeg lignede mere Trine Dyrholm i den uformelige fastelavnsudgave i samme skjorte fra afsnit 1:

Gro i etteren

So, uhm … yeah. That happened. Det var uværdigt.

Men jeg håber, at I, modsat mig, har nogle aldeles fængslende tilværelser derude, hvor I tilbringer tid med andet end jeres arbejdspladser og taler med andre end jeres kolleger og har mentalt overskud til andet end at glyne »Arvingerne« på repeat (ja, jeg er begyndt forfra? Fik vist ikke alle de sigende filmskole-blikke med i første omgang) og ikke har tid til at registrere, at man som kunsthaldirektør virkelig tjener for mange penge, når man tager sig råd til begge forårsfarver à 1.300 kroner fra Filippa K.

 

Vil du ikke også læse ...

Ingen ved, om det tredje barn findes. And we will never know.
Mine knogler var ellers ret morsomme back in the days
De små hår i suppen
Hør her. Det er ikke fordi jeres børn er trælse. Det er fordi I er.
16 Responses to “Der er dem der ligner Gro fra afsnit 3, og så er der dem der ligner Gro fra afsnit 1”

 1. Laura writes:

  Den ligner noget, der skal stryges. Så nu blev du reddet fra at bruge 1300 på noget, du aldrig for brugt.

  [Reply]

 2. Charlotte writes:

  Øv Dines. Men jeg fik da et billigt, men hjerteligt grin ud af miseren. Kender det alt for godt! Hvis der er noget virkelig dyrt tøj jeg godt ku tænke mig, men ikke har råd til, så prøver jeg det ofte og håber det sidder ad h til. Det virker for det meste. Har dog engang forsøgt dette med kjole, der endte med at sidde guddommeligt. Fandme tungt at hænge den tilbage. Nuvel. 1300 kr for silkeskjorte som aldrig ville blive (håndvasket) efter første brug havde sgu været en dyr fornøjelse. Jeg har en flot barm og så kan man sgutte ligne en misogyn kunsthalsmadamme. Jeg er mere ovre i den småfulde, uduelige advokats boldgade, hæhæ

  [Reply]

 3. Liselotte writes:

  Det var en spids afslutningsbemærkning du leverede der, mine skjorter i skabet taget i betragtning…

  Men i forhold til tv-serien, så skaber de jo en uniform for karakteren. Og en direktør for en kunsthal har formentlig brug for at sende bestemte budskaber med sin påklædning til dem hun møder i sit job. Hermed mener jeg, at et indkøb af begge forårsfarver ikke nødvendigvis bare er fest og fornøjelse, men også kan være et værktøj.

  En rådgiver sagde følgende ord til mig, da jeg startede med det jeg laver nu, nemlig “at jeg så vidt muligt skal spejle mine forskellige kunders æstetik” og det fordi det skaber en neutral ramme for vores samtale fremfor støj på linien.

  Og inden du “hoster for voldsomt”, så er jeg sikker på, at min tilværelse på mange andre områder er lige så hverdagsagtig, som du beskriver din. Mit græs er ikke grønnere end dit, men mit mærkelige ukrudt i altankrukken kan være det;-)

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Jeg kan godt lide, at du tager mit uovervejede opstød så seriøst.

  Hey. Egentlig er jeg bare misundelig. Gad så godt have en tjekket garderobe. Men det er med min modesans som med min interesse for fitness: Jeg kan kun vedligeholde den som hobby i maks. en uge.

  [Reply]

  Liselotte Reply:

  Vi har fitnessinteressen til fælles;-)

  Og ja, jeg bliver temmelig provokeret af opstød om, at nogle har for mange penge og for lille hjerne;-)

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Jeg sagde ikke noget om nogens hjerne! (gjorde jeg?)

  [Reply]

  Liselotte Reply:

  Ha, ha – det kan være ekkoet inde i min, der spillede mig et puds;-)

  [Reply]

 4. Mafilde writes:

  Nogle gange (læs: et par gange årligt) ville jeg alligevel ønske at jeg ikke var sortseer. Og derfor kunne tillade mig at se tv på DR.dk. For det lyder nu ret godt, det der arvingerne.

  [Reply]

 5. Lene writes:

  Jeg har til gengæld været til frisør i dag og fået hendes garn! Jeg er dog for fed og lasket til at bære silkeskjorten, men en grå bluse fra only til 179 er fint til mig. Og jeg tjener endda kassen. Du har ret Dines – det handler om interesse:-)

  [Reply]

 6. Nana writes:

  Skjorten er spottet her: http://iblamelulu.dk/produkt/filippa-k-silkeskjorte/ hvis du alligevel vil give power-Gro-looket et forsøg.

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Tak! Sælger skulle da have strøget den en gang, inden hun stillede den til skue.

  [Reply]

  Else Togo Reply:

  Man ved da så, er den er vasket. Men et strøg havde sku hjulpet. Er osse vild med skjorten. Ville bare så gerne have Gro’s nakke klippet, så det ikke strittede – sjusk. Ligesom min egen.

  [Reply]

 7. Den Sure writes:

  Trine Dyrholm er bare så lækker, selvom hun i virkeligheden ikke er særlig klassisk smuk. Fordi hun ejer sin styrke. Det kan i hvert fald jeg godt lære noget af.
  I øvrigt har Filippa K flere forskellige silkeskjorter, som sidder meget forskelligt. Jeg ejer én af dem, alle pengene værd, det er instant lækker stil. Og den kan sagtens vaskes i maskine.

  [Reply]

 8. Else Togo writes:

  Ved godt at kommentar er komplet udenfor sammenhæng i en modeblog, men man kan JO ALDRIG vide. Fik lige den her fra prof coach (lille del af megalang mail), og da jeg er dybt nede, måtte det jo lige være mig – de 3 gode råd! Trængte bare til nogen at dele med – so sorry. Krøller submit sammen nu. På min mave.
  1: Når du får en negativ tanke om noget eller dig selv, skriver du det ned på et lille stykke papir og krøller papiret sammen.
  2. Hold den krøllede lap papir i din knyttede hånd, og tryk nu hånden ret hårdt mod maven i et øjeblik..
  3. Med pairlappen i hånden strækker du nu armen ud til siden, tæller til tre, og kaster papiret væk.

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Hej Else. Alle slags kommentarer er altid velkomne. Så tak for den.

  Jeg synes dog det der er et ret letkøbt råd fra en “professionel coach”. Virker det?

  [Reply]

  Else Togo Reply:

  Kun min hjerne krøllede sig sammen, og jeg forestillede mig at være Else fra Else og Erik. Lød Elseagtig og hylede af grin. Så ja, DET virkede at være del af Rytteriet.

  [Reply]

Leave a Reply