Inderst inde er mit single-jeg vist bange for at alle bliver gift i 2014

Har I nogensinde lagt mærke til, hvordan vi singler til jævnaldrende M/K i lange parforhold kan slippe af sted med at sige »Du har da også været kæreste med ham længe efterhånden, hvar« uden at nogen vil være i stand til at sætte fingeren på hvad det var i sætningen, der sådan lød som »… og er du ikke snart færdig med det?« og visseligt føltes som »Vi er jo ikke vores forældre. Eller hvad? Går I efter at fejre sølvbryllup sammen? Haha. Fjolle.«?

Vil du ikke også læse ...

Bitterfisse har ringet. Hun vil gerne have sin personlighed retur.
Ceci n'est pas un slankeprojekt. C'est l'offerrolle.
Hvad er det usingle kvinder ikke forstår?
Den førstegangsgravides tjekliste til 9 måneders velvære
10 Responses to “Inderst inde er mit single-jeg vist bange for at alle bliver gift i 2014”

 1. C. writes:

  Jeg er efterhånden den eneste single tilbage i min ven-og venindegruppe. Seriøst. Hvorfor har folk så travlt med at købe hus, station car, blive gift og få børn? Don’t get it.

  [Reply]

  Marianne Reply:

  Som en, der blev “ramt” af biologien, så har det der med børn i hvert fald en udløbdsdato (og bliver sværere og sværere med alderen), og med børn kommer automatisk behovet for hus, bil mm.

  [Reply]

  C. Reply:

  Skulle måske lige have fortalt, at jeg (og det meste af min vennekreds) altså kun er 23-25 år. Så jeg vil da mene vi har lidt tid at løbe på endnu.

  [Reply]

  Marianne Reply:

  Ja, fair nok – der er jo forskel på at være 23 og 31! :-)

  [Reply]

 2. Den Sure writes:

  Må man spørge, hvad der skete med manden der udvirkede akut bengelé hos dig i slutningen af november?

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Mjaaah, det må du da godt! Jeg giver nok bare ikke et klart svar, men der er da gelében af og til stadigvæk.

  [Reply]

 3. xenia // The Luxury Factor writes:

  Det kan godt være du er single – men du er en pisse dejlig blogger! Din blog giver mig som regel et lille smil på læben (mistænker lidt at det er din skønne, skønne skrivestil, der står bag).

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Haha – jeg er vild med, hvordan du får det med at være single til at være uforeneligt med at være en dejlig blogger: “Det kan godt være, at du er single, men du er alligevel …”. Hæ. Tak for kommentar. D.

  [Reply]

 4. nnnn@nnn.com writes:

  Det er endnu værre, når man siger det efter at være gået ud af et langvarigt forhold for et års tid siden. Så kan man nemlig lægge følgende til : “come om, det er en illusion, at I er lykkelige sammen efter 10 år. Jeg ved det. I ved det.” Jeg er jo en social idiot. Bedre at få det at vide dog… Tak! Ikke mindst på mine medmennesker s vegne, for jeg tier stille herfra

  [Reply]

 5. Kristina writes:

  Haha! Dem der får jeg også fra mine venner. Ikke så meget med manden, men mere at jeg flyttede 160 kilometer væk for at være sammen med ham. Folk spørger jævnligt om det virkelig er meningen man skal blive boende hernede.

  Men jeg kender det godt fra da jeg selv var single. Når der ikke var nogen der gad at gå med ud eller noget fordi de havde det helt vildt hyggeligt derhjemme. Pisseirriterende.

  [Reply]

Leave a Reply