Att.: Dines’ faste læsere. Denne bøn er til jer (… og alle andre er nu advaret).

Hvis alle lige synker en gang, tak. Så vi undgår de kaskader af opkast over følgende næsten usminket selvsmageri, vi kan.

Klar? Godt. Jeg har brug for jeres hjælp.

I skal fortælle mig, hvornår Dines har været bedst at læse. Det må I gerne gøre med et link til den eller de blogpost(s) I synes har været de såkaldte kirsebær på toppen af al den isdessert af svingende kvalitet, jeg sender ud i fjæset af jer. Gerne med en kort begrundelse – anything goes. Om det er velskrevet eller velargumenteret eller begge dele eller noget tredje såsom særligt humoristisk, det bestemmer I selv. Og benyt venligst beskedfunktionen på min Facebook-side, ikke mailen (der igen-igen har nedlagt veto mod almindeligt samarbejde. Den er enten i trodsalderen eller i puberteten og either way er jeg på ingen måde klædt på til at håndtere det eller forsøge at løse det, hvorfor mailen og jeg lige nu ligger i tavs udmattelseskrig og venter på at den anden knækker).

Ser I, jeg skal nemlig bruge jeres indspark. Til … noget. Ikke blot til smiger. For måske har I helt andre opfattelser end mig af, hvornår jeg har ramt hovedet på sømmet. Og den inspiration står jeg og mangler.

Og så gider jeg i øvrigt ikke snakke mere om det her. Det er en art tiggeri. Det kan I nok selv forstå hvordan føles!

Vil du ikke også læse ...

But who am I to judge. Det er fandme også lastmove at gå på Den Blå Hund.
Københavnerræsonnement II
Godt nyt til skinny bitches uden sexappeal
This is a portrait of Rick Santorum made entirely out of gay porn
41 Responses to “Att.: Dines’ faste læsere. Denne bøn er til jer (… og alle andre er nu advaret).”

 1. Manja writes:

  All time favourite: http://infotainer.dk/2010/06/hvad-man-nar-at-taenke-i-en-sovnlos-ske/

  Er også altid glad for, når du skriver om din mors alkoholtingeling.

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Godt, at du kunne lide den. Jeg synes også den er sød. Og så var påmindelsen om, at der også var gode stunder med ham der Nogen, kærkommen. Så tusind tak – på flere måder.

  [Reply]

 2. N. writes:

  http://infotainer.dk/2011/04/kære-mandag-i-april/

  Dette er så fint og porøst, og jeg elsker det. Ordene er velskrevede, det er hverken for meget eller for lidt, og det minder mig om de dér små øjeblikke, hvor man lukker sig inde i en ske og dealer med verden senere.

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Tusind tak. Det var i den spæde begyndelse med Nogen. Åh, den mand kravlede godt nok ind under huden, da han først fik lov. Siden blev han en nar, men der var godt nok også gode, fine, bloggable stunder. Tak for påmindelsen.

  [Reply]

 3. Sussi writes:

  Dette er mit YNDLINGS!!! http://infotainer.dk/2011/10/det-var-ikke-for-at-tage-fokusbolden/ og jeg har nok læst den 1000 gange! Kærlighed på dig og tak!

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Det er også et af de virkelig vigtige for mig selv. Jeg er glad for, at du kan lide det.

  [Reply]

 4. LB writes:

  Jeg blev så glad, da jeg læste dette indlæg. Go urtekusser ;) http://infotainer.dk/2011/10/just-say-no-kh-urtekussen/

  Og denne her er så relatable. Har oplevet det med op til flere veninder (altså, hvor de var de helt sindssygt pæne og egentlig er trætte af at det er det eneste de bliver dømt ud fra): http://infotainer.dk/2012/08/om-de-konne-piger-og-os-andre/

  Til sidst denne, fordi den rummer så meget ærlighed og er skrevet på den fine måde, din blog er kendetegnet ved: http://infotainer.dk/2012/07/nar-danskere-med-i-landsproblemer-bor-for-taet/

  Jeg kunne blive ved med at finde eksempler – og jeg er også meget enig i de forslag der allerede ér kommet.

  Kram.

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Tak for links, det er værdsat! Og tak fordi flittigt læser med og lige så flittigt ofte kommenterer.

  [Reply]

  LB Reply:

  Selvfølgelig gør jeg det. Man vender altid tilbage til noget godt. ;) jeg håber at du kan bruge det til noget! :)

  [Reply]

 5. AS writes:

  Jeg har vildt svært ved at vælge et yndlingsindlæg. Jeg elsker at du skriver om både store og små ting i livet. Både I dit liv og i vores alle sammens liv. Du skriver godt og det er meget sjældent, at du ikke får mig til at tænke.
  Men jeg griner hver gang jeg læser denne her: http://infotainer.dk/2011/08/en-cyklistisk-undren/ og tænker på dig, hver gang jeg ser folk cykle med svangen

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Haha, den med svangen er noget af det, jeg også stadig får kommentarer til på især Twitter. “Hey, @infotaineren, jeg sidder i kø i bussen, og ved siden af os kører en idiot, der ville kunne trække fra os, hvis ikke han trådte med svangen. #facepalm” og i den dur. Tak for de pæne ord og for trofast at attende mine kommentarfelter.

  [Reply]

  AS Reply:

  Jeg er helt rørt! Du har lagt mærke til mig i kommentarfelterne *blushing*
  Og jeg skriver slet ikke særlig mange kommentarer. Jeg har lyst til at skrive noget hver gang, men kan ikke altid finde ud af hvad jeg skal skrive. Ih Dines! Du er sød :D

  [Reply]

 6. Mette writes:

  Jeg været med siden starten, og noget af det, som jeg holder alle mest af ved din blog er, at der blandt alle de alvorlige, og virkeligt fantastiske indlæg også er virkelig meget humor. Jeg har samlet 4 indlæg, som jeg kan huske, har fået mig til at grine højt. Især det med licensen!

  http://infotainer.dk/2012/09/licens-not-my-finest-hour/
  http://infotainer.dk/2011/04/og-sa-taler-vi-ikke-mere-om-det-windsor/
  http://infotainer.dk/2010/06/highlights-fra-jes-dorphs-optakt-til-svensker-royale/
  http://infotainer.dk/2010/04/public-service-til-de-fa-der-fravalgte-den-royale-fejring/

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Åh, noget af de sjoveste har nu engang været at kommentere royale begivenheder. Det må jeg lige få set på at komme i gang med igen. Tak for links – og fordi du har holdt ud siden den spæde begyndelse.

  [Reply]

 7. AnneH writes:

  http://infotainer.dk/2009/06/tvshop/ og alt med kundeservice, netshopping, comic sans og bestyrelsen.

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Dén var gammel – tak, fordi du bragte den frem i lyset!

  [Reply]

 8. Christian writes:

  Da du fik besøg af Flemming http://infotainer.dk/2012/09/licens-not-my-finest-hour/

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Haha, fedt, tak!

  [Reply]

 9. Kristina writes:

  Hvis nu man ikke er på facebook, må man så bede om særlig tilladelse til at anvende kommentarfeltet lige hér i stedet for?

  /Kristina.

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Jada!

  [Reply]

 10. Jonna writes:

  Oh my goodness – det er jo en umulig opgave… Du har jo skrevet så mange lækre indlæg. En gang skrev du noget om dine forældre “der havde glemt at lede efter dit talent for enden af pennen” (eller noget i den dur). Det synes jeg var læks!!! (og nu virker det rimelig dumt at jeg ikke kan huske det ordret…)

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Denne? http://infotainer.dk/2012/02/jeg-tror-nok-man-kan-kalde-det-x-factor/ Og tak for de pæne ord.

  [Reply]

 11. Jane writes:

  http://infotainer.dk/2013/05/jord-baer-taer-te-jord-i-ho-det/
  Kort. Rammende.

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Tak, Jane. For hjælpen og for rosen.

  [Reply]

 12. Kasper writes:

  Var bedst dengang det føltes du skrev fordi du ville det. Og kunne det. Værst da du begyndte at skrive reklamer med links. Var der jeg holdte op med at læse. Desværre.

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Årh, helt væk er du da ikke.

  [Reply]

 13. Louise writes:

  Jamen jeg kan da ikke vælge..!
  Det er altså ikke fordi jeg er doven, at jeg ikke vedhæfter en masse links til yndlingsindlæg (ok det var det egentligt, men nu har jeg så lige brugt tre timer på at trawle indlæg igennem alligevel..). Problemet er jo bare at der er så mange gode! Jeg er helt enig med alle de links de andre har postet, men det er jo ikke “kun” det jeg forbinder med, og elsker ved, Dines.
  Jeg elsker at jeg aldrig ved hvad jeg får (har jeg ikke skrevet det her til dig før?). Anyways, det starter jo allerede på bloglovin. Hvis der er indlæg fra mode- og livsstil-bloggerne, kan de læses hvor som helst, klikker bare, læser, nyder, done. Hvis der er indlæg fra vores virkelighed eller den fri, så skal jeg lige sikre mig, at jeg har tid til at læse, forstå og tage stilling. Hvis det er fra postsecret, er alt ok, for så er det søndagmorgen og jeg er under dynen. Hvis der er indlæg fra Dines, kommer det meget an på mig: Er jeg et sted (fysisk og mentalt) hvor jeg kan grine højt uden at være alt for upassende? Kan jeg tude lidt her? Har jeg tid til at fordøje et følelsesmæssigt slag i nyrerne? Er jeg omringet af mennesker der vil tilgive min umådelige trang til at dele min læseoplevelse?
  Jeg elsker at Dines på en eller anden forunderlig måde altid giver mig, det jeg har allermest brug for lige nu, også selvom jeg ikke selv ved hvad det er. Om det så er en sjov betragtning illustreret med en gif, et fællesskab om at være småsur og smålig overfor medmennesker der ikke gør som jeg gør, en smertelig indsigt i problemer og sygdomme som jeg kun kender perifert eller er så heldig slet ikke at have kendskab til, eller at blive ramt af genkendelse eller påmindelse om følelser og oplevelser, som jeg enten har begravet dybt, ikke har ville vedkende mig, eller måske glemt at sætte pris på.
  Det er Dines, og derfor bliver jeg ved med at komme her.

  Ps. Nu får du lige et link alligevel http://www.bloglovin.com/frame?post=947810607&group=0&frame_type=a&blog=1833937&link=aHR0cDovL2luZm90YWluZXIuZGsvMjAxMy8wNC9odmFkLWRldC12YWVyc3RlLXZlZC1kZXQtZXIv&frame=1&click=0&user=0
  Der måtte den fornuftige voksne datter, der har håndteret forældrenes skilsmisse meget flot og pragmatisk, krølle sig sammen i sofaen og få alle de tåre ud, som ellers var stoppet dagen efter skilsmissen blev proklameret. For det var jo lige dér savnet var og er, og det er ok.

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Whoah. Sikke mange fine roser på ét sted. Og så dét blogindlæg, det, du linker til. Som jeg havde rent glemt. Måske fordi jeg ikke klikker på det, når jeg støder dets overskrift her og der på Infotainer.dk, for overskriften er egentlig træls og slet ikke dækkende for emnet.

  Fuck, mand. Nu kom jeg til at savne det hus igen.

  Okay. Tilbage på sporet. Tak tak tak for dine pæne ord. De er for vilde at læse. Jeg sidder jo bare her og skriver og øser ud og har aldrig prøvet at være i den anden ende af mine ord. Andres ord, bevares, og jeg kender det du beskriver … og jeg er så uendeligt smigret over, at du har det på den måde med min blog.

  [Reply]

 14. Altformangebørn writes:

  Jeg elsker de dybe mol-indlæg, hvor man føler at du kun netop løfter sløret for noget større og sværere. Hvor jeg sidder med kuldegysning bagefter og har lyst til at finde dig og pakke dig ned i en æske med grønt vat og passe på dig.

  Men det indlæg, der ramte mig personligt dybest, var det om den amerikanske soldat med PTSD. Fordi det mindede mig om en frygt, at aldrig blev til noget. Jeg kom til at lave et blogindlæg om det selv.

  Jeg opdagede dig først for et par uger siden, og har læst dig rub og stub, og følger dig nu. Jeg er dybt fascineret af dig, din personlighed, dit liv,og jeg ville ønske, jeg kunne finde dig og blive veninder med dig, for du lyder pisse inspirerende.

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Jeg har godt bemærket din lange rejse gennem samtlige indlæg, fordi du har været så sød til at kommentere her og der undervejs. Det betyder altså virkelig meget for mig. Velkommen til, og tusind tak for link til Scott: http://infotainer.dk/2012/04/velkommen-hjem-til-kontroltabet-scott/

  [Reply]

 15. Sofie writes:

  Det her indlæg
  http://infotainer.dk/2009/06/en-love-story-1947-2002/
  Jeg fandt din blog for et halvt års tid siden og har læst med siden, og læst mange af dine gamle blogindlæg også. Og jeg kan tydeligt huske dette blogindlæg, det efterlod mig med tårer i øjnene og en klump i halsen – på den gode måde! Jeg tror det ramte mig dels pga. genkendelsesfaktoren (mine egne bedsteforældres love story) og så selvfølgelig den fine måde du skriver på.
  Èt er at være god til at formidle sine egne tanker/følelser/holdninger (hvilket du jo også er eminent dygtig til), noget andet er, at kunne formidle andres, og jeg synes det er det du gør så godt i dette blogindlæg

  [Reply]

 16. emma writes:

  jeg holder meget af de personlige lange afsnit. Jeg holder også af at du er anonym. Men jeg har jo egentligt ikke prøvet andet. Jeg holder ikke så meget af korte indlæg med gif’s og så alligevel lidt. Men især de lange afsnit.
  Så er jeg sådan lidt generelt misundelig på at du formår at få dine tanker ud på papir, på en made jeg kun kan drømme om :)

  [Reply]

 17. Minikat writes:

  Jeg kan godt lide den her fordi den ikke er hverken dramatisk eller skidesjov. Men derimod meget hverdagsgenkendelig. Tror alle på dagpenge/between jobs/studie har sådan nogle dage her.
  http://infotainer.dk/2011/05/skrid-k%C3%A6re-couch-potato/

  [Reply]

 18. Jette writes:

  Den om sårbarhed ramte lige i øjet hos mig.
  Dagen efter ramlede jeg ganske uden sammenhæng i øvrigt ind i en diskussion om samme emne – at turde stå ved at man ikke altid har så skide meget styr på alting …
  Særligt casen med veninden, der fortalte at hun aldrig blev ligeglad med ham og altid ville have lidt ondt i mavsen når tanken strejfede, ramte. Jeg er som hende på 3. år ude af et forhold, hvor, hvis han lå på sine grædende og tiggede om retur, så ville svaret blive et rungende niks – men det er ikke det samme som at jeg er ligeglad eller at det ikke stadig gør nas i glimt, for det gør det, og det vil det nok gøre resten af mine dage et eller andet sted. At få sat ord på og på en eller anden måde bekræftet, at det er okay – at det måske egentligt blot betyder, at jeg ikke er lavet af sten.

  Tak:)

  [Reply]

 19. Lisa writes:

  Jeg var helt sikker på at nogen andre ville skrive det, men siden det ikke er tilfældet må jeg træde til. Jeg er vild med din serie fra emo-dagbogen. Mest fordi jeg selv fandt min dagbog fra slut-halvfemserne og kunne genkende det meste på en ubehagelig, tåkrummende måde. Gid man stadig følte sig lige så klog på verden og vidste hvad man ville og ikke ville. Dengang hvor kærligheden var en duft og en øjenkontakt i en håndboldkamp http://infotainer.dk/2011/11/i-det-mindste-var-jeg-ret-hard-til-at-stave-i-1997/ Fortidsjeget er en sær størrelse. Måske har du ret i, at dagbøgerne skal gemmes for at opretholde illusionen om at nutidsjeg ikke indeholder emo-teenageren fra halvfemserne.

  [Reply]

 20. Fie writes:

  Da jeg læste dit indlæg, faldt min første tanke på den samme post, som Sofie ovenfor henviser til. Den om dine bedsteforælres kærlighed. Og dernæst i samme dur: http://infotainer.dk/2013/05/sa-derfor-tager-jeg-stadig-imod-alt-bras-fra-1930erne-hun-matte-skippe-min-vej/ Fordi den ramte noget helt særligt hos mig. Måske har jeg et blødt punkt for bedsteforældre.
  Derudover synes jeg, det er befriende, når du sætter ord på ting, som måske ville være svære at sætte ord på uden anonymiteten, og som i hvert fald ikke er noget, vi andre går rundt og taler højt om; ting som spiseforstyrrelser, alkoholisme, og smålighed (ens egen). Hver gang et af de tunge emner kommer på bordet, tror jeg der sidder læsere derude, der værdsætter den følelse, man får, af ikke at være alene. For mig personligt har det været spændende at følge med i dine oplevelser med dating. Og så ELSKER jeg dine “jeg dømmer dig, når…”-lister. http://infotainer.dk/2010/02/jeg-d%C3%B8mmer-dig-nar/ Også selvom du helt sikker også ville dømme mig lidt, hvis vi kendte hinanden.

  [Reply]

 21. Minikat writes:

  Dine twilight indlæg er også virkelig sjove-som i Virkelig Sjove. Jeg synes det var et fantastisk forfattergreb at beskrive din forelskelse i ham der i US på. Drama, alvor og ironisk distance. Teenagedrama tilsat voksent kommentarspor. Og dør stadig af grin over Marias kommentar med stendilleren. Bedste kommentar ever! Sat sammen med klip fra din emo-dagbog kunne det være et flot afsnit til…noget.

  [Reply]

 22. Helle writes:

  http://infotainer.dk/2013/05/selvfolgelig-gar-jeg-op-i-hvad-andre-taenker-det-gor-du-ogsa-du-synes-bare-ikke-det-er-ret-laid-back/ – lige i hjertekulen, ramte det her…

  [Reply]

 23. Minikat writes:

  http://infotainer.dk/2011/07/ceci-nest-pas-une-slankeprojekt/
  http://infotainer.dk/2011/10/og-gider-du-ogsa-pensionere-mistanken-om-at-jeg-har-inviteret-mig-selv-til-hustruvoldsorgie-tak/
  http://infotainer.dk/2012/11/om-at-vagne-op-til-dad/
  onelineren om gravide Bella: http://infotainer.dk/2012/11/sa-nu-kan-vintermorket-bare-komme-an/

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Tusind tak skal du have, Minikat

  [Reply]

  Minikat Reply:

  Jeg sagde jo at der lå guld her!

  [Reply]

Leave a Reply