Ikke at jeg er ved at skifte karrierespor, men

Hvis jeg skulle svare ærligt til næste jobsamtale, når der bliver spurgt til, hvor jeg gerne vil være om fem år?

»Profilfotogodkender og -afviser på et netdatingsite«

(kom lige til at browse lidt rundt på Elitedaters igen. Og faldt over følgende under deres retningslinjer. Det her er fandmer at melde sig ind i at tage ansvar for samfundets fælles velbefindende:

»Billeder må ikke være taget mod et spejl, hvor kamera eller mobiltelefon kan ses i spejlbilledet« (jeg elsker dem lidt nu) og »Det er en selvfølge, at du fremstår soigneret, positiv, udhvilet, ædru og at dit tøj er rent og sidder efter hensigten« (slå mig hårdt med en våd avis, hvis jeg nogensinde blogger grimt om dem igen))

Vil du ikke også læse ...

Dagens outfit
Og sådan kan en enkelt date åbne selvindsigtssluserne
Kære mandag i april.
Lad os bare fritage ham for ansvar. Det er mig, der er røvhullet nu.
16 Responses to “Ikke at jeg er ved at skifte karrierespor, men”

 1. Jane writes:

  Nogle gange spekulerer jeg over alt det, jeg er gået glip af ved at have været bundet til samme mand nærmest siden internettet blev opfundet.

  Har jeg i øvrigt misset noget, siden du er tilbage på datingsiderne?

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Jeg skulle bare lige kigge … Det må man godt! Selv om man ser nogen! Man skal jo se, hvad man går glip af. Sådan er singlereglerne. Mine, i hvert fald! Og hvis de holder, så må gifte kvinder også gerne oprette lynkig-profiler og lure lidt.

  [Reply]

  Jane Reply:

  Really? Det tør jeg ikke! Sikke et forklaringsproblem, jeg ville stå med, hvis det blev opdaget! Eller endnu værre: Tænk nu, hvis der viste sig noget bedre?! Ignorance is bliss ind imellem…

  [Reply]

  FruForstad Reply:

  Vi har lavet en fælles lurer profil og er heldigvis altid endt med at blive enige om, at vi er heldige med hinanden.

  [Reply]

  single Reply:

  Ha ha! hvor strengt egentlig, så sidder I bare der sammen og griner af os singler

  [Reply]

 2. foodfanatic writes:

  Haha herligt. Så skjulte “selfies” er ok :)

  [Reply]

 3. Twomasc writes:

  Oprettede kort nysgerrigheds profil på Tinder (ville se om man kunne netværke der – det kunne man ikke). Fik slag på Twitter. Så nej, som gift mand “må” man ikke.

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Tinder er da også for nederen. Der skal man jo sidde og rate hinandens udseende for at måtte klikke videre. Ew. Jeg fik virkelig ondt i maven over det koncept. En fælles lurerprofil for gifte folk, som en anden præsenterer her i tråden, må da være okay. Forspil, måske endda?

  [Reply]

  Jane Reply:

  Hvem har lyst til at indrømme, at man troede, Tinder var nogen indenfor musikken? Datingsite, godt så! Suk altså…

  [Reply]

 4. C. writes:

  Det koncept er jeg overraskende begejstret for. Hvis jeg turde bevæge mig ud i netdating, tror jeg endda jeg ville lægge mine fordomme på hylden og så vælge sådan et site frem for eksempelvis dating.dk.

  [Reply]

 5. AS writes:

  Ahahahahaha! Tak for dagens grin, Dines

  [Reply]

 6. Mette writes:

  Jeg elsker det! Det er altså pænt af Elitedaters, sådan at tage en for holdet.

  [Reply]

 7. byMelchiors writes:

  Det er meget fint med det regelsæt, men der er tydeligevis ikke nogen, der håndhæver det – skal jeg hilse at sige.
  Er så ustyrlig træt af at møde dykkermasker, skibrillebilleder, modlysbilleder på bjergtop og jeg kunne blive ved.
  Altsammen kunsterisk udført for at camouflere at de ligner ådsler i virkeligheden.

  (Hvad? Om jeg har haft mange dårlige oplevelser derinde? Oh yes. Der er tydeligvis ingen nedre grænse for hvornår man må kalde sig akademiker, direktør og lign og hvor ulignende ens billede må være. Dines – der er brug for dig til at stramme op!)

  [Reply]

 8. Henkogt Hverdag writes:

  Ha ha ha. Fantastisk!
  Tak for en fed blog i øvrigt!

  [Reply]

 9. AS writes:

  Diiiiines!
  Hvor er du? Jeg har ikke haft internet i ca. 14 dage, og jeg var sikker på at jeg var enooooormt meget bagud med din blog. Turns out I’m not O_o

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Er der virkelig gået 14 dage? Pis. Jeg har også for dårlig forbindelse til at blogge, men jeg lover at vende tilbage snarest!

  [Reply]

Leave a Reply