Og Svømmeren af Joakim Zander går til …

Nanna!

Hun har vundet for denne kommentar:

»Jeg vil gerne vinde Joakim Zanders Svømmeren og læse den, når jeg er færdig med at læse ‘Barry Trotter and the Shameless Parody’. En parodi på Harry Potter. Den er ikke særlig god, nogle gange er den lidt sjov, men ellers ret kedelig faktisk. Lon Measly, Barrys bedst ven, har været ude for en ulykke, og har fået udskiftet hans hjerne. Men en hundehjerne. Mrs. McGoogle er, over night, blevet sindsyg, og der går rygter om at Bumblemore holder hende som sexslave i kælderen. Jeg er stædig og vil læse den færdig, men det har lange udsigter. Jeg overspringshandler, selvom jeg kun mangler et kapitel. Vinder jeg, ville det ene kapitel blive læst i en ruf!«

Jeg håber, at det er okay med alle, at jeg straks får sendt noget andet litteratur efter hende. Det der lyder ganske rædselsfuldt.

Nanna, kan du kontakte mig med din adresse i en besked via min Facebook-side? Ellers via mail: dines (@) infotainer (.) dk.

Tak til alle som deltog! Jeg ved godt, at nogle af jer synes det mudrer udtrykket på en blog som min, at der falder sådanne konkurrencer af her og der. Men nogle gange skal man lade være med at have så mange kloge meninger om andres blogs.

Hav en dejlig, dejlig mandag.

Vil du ikke også læse ...

Dårlig timing, piger
The Fuck-Up
Skilsmissevoksen-allergi
Og der blev faderligt lys
9 Responses to “Og Svømmeren af Joakim Zander går til …”

 1. Kim writes:

  Tillykkke Nanna, sikke da en mystisk omgang du har givet dig i kast med :-)

  [Reply]

 2. Grevinden writes:

  JA! Nanna må reddes! Tillykke. Vi andre kan jo bare låne den på biblioteket. Jeg ville lige se, hvad det nu er, den handler om, og googlede joakim+zander+drømmeren – uden hits. Så fortjener man jo heller ikke at vinde noget som helst.

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Haha – fin fejlgoogling. Du kan læse et uddrag af den her: http://infotainer.dk/2014/03/hvis-du-kunne-lide-homeland-sa-vil-du-digge-svommeren-af-joakim-zander-tror-jeg/ (det funker dog vist ikke fra mobil, så du må til en computer)

  [Reply]

 3. sofie writes:

  omg. den slags litteratur findes. haha. man må le!

  [Reply]

 4. HemmeLine writes:

  Kukkuk? Alt vel?

  Klem, HemmeLine

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Alt vel! Vender snart frygteligt tilbage. D.

  [Reply]

  HemmeLine Reply:

  <3 (det var ikke for at hun(d?)se med dig) dejligt du tog dig tid til et pip.

  [Reply]

 5. Emilie writes:

  Diiinees, du er saaavnet..!!

  Og det er naturligvis ment på den mest respektfulde måde. E

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Jeg elsker at være respektfuldt savnet! D.

  [Reply]

Leave a Reply