Dette burde skrives i datid

Vi taler om forsikringer, ulykkes og indbo. Lidt om din mors arbejde i isenkrammen, hun har tilbudt dig en juicer til indkøbspris, du ved ikke om du vil få den brugt, men det er jo en god deal. Om forskellen på habitter og smoking. Hvide butterflies og svalehaler, du finder billeder på telefonen, jeg nikker artigt, det var jo mig, der havde bragt emnet op.

Jeg tænker, at vi ikke skal knalde i aften. Måske gør vi det alligevel.

Det gjorde vi da sidst. Af med tøjet. Ligge fladt ned. Nu er vi der jo alligevel. Pille lidt, så går vi i gang. Helt som gangen før. Mekanisk, det ville være det rette ord, hvis ikke det var sådan en kliche om al dårlig sex. Men det er ikke fordi det er dårligt. Det er bare mest to mennesker, der gnider sig mod hinanden. Måske er det derfor, det sjældent når klimaks for nogen af os.

Det er ikke fordi vi ikke kan grine sammen. Vi gør det bare ikke ret meget.

Jeg går på toilettet og åbner min netdating-app. Kan se i dine brugerdata, at du også tjekker din profil hver dag,  så jeg må godt. 0 nye beskeder. 3 nye besøg. 0 nye favorittilføjelser.

Da jeg går tilbage til sofaen og lægger mig ind til dig og du aer mig på siden og mmm’er lidt, tænker jeg alligevel, at hvis det her er et dårligt forhold, så er jeg eddermame privilegeret.

Vil du ikke også læse ...

Yank me out of it
Kære fitnesstyper.
Et spørgsmål, jeg dog gider tage seriøst, er »Er du klar over, hvor hårdt det er?«
En uforudset netdatingulempe
6 Responses to “Dette burde skrives i datid”

 1. Fie writes:

  Godt skrevet, Dines. Som sædvanlig.
  Så sidder man her i al sin travlhed, hvor man godt lidt kan mærke, at man er tæt på at knække, fordi alle de der deadlines ikke når sig selv, og tænker hvis man dog bare havde den der distraktion, som sådan en nussen på siden og mmm’en udgør, så kunne det være, man tog lidt lettere på de andre ting. Så noget i mig har lyst til sige ja, du er privilegeret. På den anden side, så har Dines ikke fortjent andet end det bedste. Er jeg ret sikker på. Og med det bedste mener jeg en person, som får hende til at føle sig som den bedste version af sig selv. Det er i hvert fald mit ultimative ønske. Hvad forhold angår, forstås.

  [Reply]

 2. Emilie writes:

  Hvor er det godt skrevet!

  [Reply]

 3. Charlotte writes:

  Er det geleben, vi har her?

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Man ved aldrig rigtigt med mig.

  [Reply]

 4. Anne writes:

  Ahhh. Jeg går egentlig ikke så frygtelig meget op i litteratur, læser vel knap en håndfuld romaner om året og bliver sjældent blæst helt væk af det. Men ærlig talt, denne blogpost synes jeg simpelthen er så fin og rammende at jeg har læst den de første 10 gange! Jeg kan 100% relatere, og det er trygt at andre kan sætte ord på netop mine følelser! Så er jeg da i det mindste ikke ene om mekaniske knald, der trods alt går an, men som man har en forhåbning om bare er skridt på vejen til den helt store kjærlighed… Takker!

  [Reply]

 5. Henkogt Hverdag writes:

  Så utrolig fint skrevet. Igen.
  Jeg glæder mig til den dag, du samler alle dine små guldkorn i en bog.
  Jeg ville gerne eje sådan en!

  [Reply]

Leave a Reply