Jeg vil jo sådan set gerne giftes?

Ååååh … hvis bare jeg turde.

Leve op til dette blogindlæg.

Når nu jeg har chancen her.

Skærmbillede 2013-10-11 kl. 11.13.06

Tror I Simon stiller op igen? Når nu det ikke gik med Mie? Tror I Pernille Østrem gør!? Fingers crossed!

Ej. Jeg gad faktisk godt. Jeg har så stor respekt for det spændende eksperiment og dem, der er med til at få det til at ske, og de tanker det har sat i gang hos os herude på den anden side af skærmene. Men det kommer nok ikke til at ske med mig. Ville slet ikke kunne hvile i at blive filmet og skulle i fjernsynet. Kan jeg ikke bare sende Dines-avataren?

Vil du ikke også læse ...

Det Stockholmske Fodblodbad
Bitterfisse har ringet. Hun vil gerne have sin personlighed retur.
Den Væmmelige Søster
Skiller svælg fra savn
15 Responses to “Jeg vil jo sådan set gerne giftes?”

 1. Ditte writes:

  Simon har vist allerede fundet sig en ny dame, desværre Dines. Jeg spottede ham i hvert fald i Falkoner Bio med en dame i joggingbuks forleden. De delte drikkedunk og så ret kæresteagtige ud, så tænker det løb er kørt. Han er nu ellers en voldsomt sympatisk og ret sød gut, jeg havde heppet på jer. Så derfor hepper jeg nu på, at du melder dig til det nye program i stedet. GOOOOO!

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  For helvede. Hvordan har hun mon fundet ham? Har hun også en blog, hvorpå hun har efterlyst hans gunst?

  [Reply]

  Ditte Reply:

  Ja, hvor mon? Det tænkte jeg også. Jeg er sikker på, du havde været finere ved hans side. Vi kan jo håbe, det bare er flygtigt, ligesom med Mie?

  [Reply]

 2. Den Sure writes:

  Er du med på, at det ikke gik imellem dem, fordi han er helt sygt ordensfikseret? Han lyder da hverken hyggelig eller afslappet. Mere som en ektremsportdyrkende mand, der synes rygning er “et decideret turn-off”…
  I øvrigt synes jeg også du skal melde dig. Prøv det dog. Yolo.

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Jeg synes der var et træls fokus på hans orden som “syg” og kun ganske få hentydninger af, at hendes uorden var lige så ekstrem som hans orden er. Og da han til EB sagde det der med, at hun kunne finde på at ringe op på aftaletidspunktet og spørge hvor det egentlig var, man skulle mødes … da vidste jeg bare, at han og jeg er på samme side.

  Det er muligt, at han synes rygning er decideret turn-off. Men han ville aldrig skrive det i en datingprofil! Tror jeg. Deri ligger hele forskellen. Jeg synes også det er et decideret turn-off, når mænd ikke kan sætte et nutids-r eller konsekvent skriver “ha'” i stedet for “have”, hvad der er lige så skadeligt for sproget, som rygning er for min sundhed (jo, det er!), men jeg ville ikke skrive det i folks førstehåndsindtryk af mig. Man kan lære at leve med mange ting. Jeg er åben.

  [Reply]

 3. Jeanette writes:

  Jeg er så enig! En del af mig synes det er et fantastisk eksperiment og er klar til at melde mig, men en anden del af mig ( og det er helt sikkert den del der vinder) aldrig aldrig nogensinde kunne finde på at være med i et tv-program, hvor jeg skulle lukke hele Danmark ind i mit liv….

  [Reply]

 4. dethandlerom writes:

  Jeg tænkte sådan på dig Dines da jeg så opslaget. Og selvom jeg hverken kender dig IRL (eller Simon for den sags skyld), kunne jeg meget godt se det ske!

  [Reply]

 5. Else Togo writes:

  Er der noget der hedder urban divorcing – eller urban-non-dating? Er der noget smart tv om det? Kan man skrive om det? Leave me alone. Kæft, hvor er jeg i langfredagshumør uden påskeæg. Kom frit frem, Dines. Okay, fortryllelsen forsvinder måske så … oder was?

  [Reply]

  Charlotte Reply:

  Ja! Spot on, du. Det vil jeg også gerne vide! Urban divorcing – det er lige mig. Stik mig noget at spejle mig i, tak. Dines, på banen med noget bæredygtigt koncept. Divorcing – bliver ikke mere bæredygtigt jo…

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  I need more info, Else og Charlotte? Urban divorce? Jeg googler og googler, men får kun hits frem om at Nicole Kidman og Keith Urban er blevet skilt …

  [Reply]

  Else Togo Reply:

  Nåhh – how cute Dines, med din googling – det bliver snart det nye sort – SMILER – for første gang i dag og i går.

  [Reply]

 6. Charlotte writes:

  Jeg har aldrig hørt det udtryk før i dag – men er begejstret. Jeg vil sige der var intuitiv genkendelse… Så Else?

  [Reply]

  Else Togo Reply:

  Charlotte, er vist lidt slow slow og ikke så quick her til morgen. Skrev med dig downstairs. I – hmm – separationsbox – m.h.t. til det der nye sort: urban divorcing. Hvor kan det være mangt og meget.

  [Reply]

 7. Else Togo writes:

  Dejligt med en hoptimistisk Dines, der vil giftes – jeg blev bare – bare inspireret af et af dine tags URBAN DATING til at være modsat. Jeg skal altså ikke giftes mere. Tværtom.
  Charlotte – VI forstår vist hinanden. Me too – osse begejstret. I hvert går jeg lige i tænkebox og skriver mig nogle tanker om, hvof’ urban divorcing kunne være attraktivt som noget, man skulle dyrke – hvis man har finanser til det. Derfor er jeg Woody Moody – som jeg nævnte på min FB side fusionista forleden. Fordi jeg osse savner nogen ….. noget …. og alt er lissom statisk repetition. Prust! Men dejligt med reciprok inspiration – herinde – det hjælper.

  [Reply]

  Charlotte Reply:

  Ja, i tænkebox med dig, Else, og dig med, Dines…ved ikke, det begreb sagde bare bling…og er vist lige der jeg er nu. Jeg er all in for kærlighed og bryllup og dating – mæhn – står vi der med vores city-opløsning, så er der mange mumlende mellemregninger i den sunde og sorgfulde liggetid indtil vi er os selv og klar igen. Tænker altså jeg. Og så er det begejstrende med sådan et bistert, halvironisk input. Ja, vi forstår hinanden…

  [Reply]

Leave a Reply