Vil egentlig bare gerne date ham her:

… som er forsideplakatmanden på Elitedaters.dk.

Elitedaters.dk

Hvor er det urimeligt snyd, at de lader én tro, at han er derinde. Når det, man finder derinde, oftere er ekstremsportdyrkende mænd, der synes rygning er “et decideret turn-off”, end laidback skæggede typer med hang til grin og storsind.

Breaks my heart every time, at han formentlig bare er en tysk stockphotomodel, ikke en udvalgt profil med en datebar mand bagved.

Vil du ikke også læse ...

For det *er* faktisk yndigt at følges ad
Hvad sande veninder siger, inden man bliver sendt på rebound-date*
Alle 6 hv-spørgsmål trænger sig på, når jeg ser »Gift ved første blik«
Hvorfor Conchita Wurst for mig længe vil symbolisere en helt anden slags sød musik
16 Responses to “Vil egentlig bare gerne date ham her:”

 1. Carry My Style writes:

  Hehe, det kan jeg godt forstå;-) Jeg stemmer også for storsind og skæg – end bitterhed og bodybuilding;-)

  [Reply]

 2. Nanna writes:

  My words exactly, hvor gemmer han sig??

  [Reply]

 3. Sofie writes:

  Meget Kasper Eistrup’sk.
  Men det er da totalt snyd, humbug og andet unfairness – falsk varerbetegnelse er hvad det er.

  [Reply]

 4. Sabrina writes:

  Jeg er med jer – hvordan kan det være at alle mænd pludselig løber maraton og er nederen? Altså ikke at man ikke må løbe maraton men det passer nok ikke super godt til min livsstil som involverer min seng og sofa i ret stor stil – gerne flankeret af en pose chips ;-)

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Henne i eliten er det ret hot at udstråle sundhed. Men min erfaring siger mig nu, at de er lige så glade for chips som os andre. De tør bare ikke sige det højt, sikkert af frygt for at blive udstødt af gruppen.

  [Reply]

 5. Kim (1a) writes:

  Måske I bare kigger efter de forkerte mænd derinde?

  [Reply]

 6. Berit writes:

  Jeg skal snart derind.

  Frygter at blive inviteret på hygge-løbetur af en af de der marathonmænd. Så dør jeg. Eller løber 300 meter og brækker mig.

  [Reply]

 7. Rolf writes:

  De føler sig vel ikke elite nok til at være derinde?

  [Reply]

  Mette Reply:

  Hvor er de så? ;-)

  [Reply]

  Rolf Hansen Reply:

  Mette, lad os starte yournextdate.dk og samle dem op :-)

  [Reply]

 8. Miriam writes:

  Hvorfoooor er ekstremsport så hot? Hvorfor kan det ikke blive trendy at spise chips på tid? Se, der er jeg stærk… (Eller tyk, om man vil.)

  [Reply]

 9. Fru Forstad writes:

  Men Dines, nu søger DR singles til gift ved første blik. Du skal da med og møde den rigtige (eller evt ham fra sidste sæson vi alke sammen var lune på)

  [Reply]

 10. K writes:

  Jeg kom til at gå på date med en af de der maraton-mænd derinde. Det føltes pænt nervepirrende. Det viste sig endnu værre: Det smittede! Nu har vi et hus og jeg har 4 maratonmedaljer. Pas på, det er SÅ farligt med de typer!

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Haha, baghjul til typer som mig! Fed historie.

  [Reply]

 11. Maria writes:

  Jeg havde faktisk afskrevet elitedaters. Var træt af “jeg har det perfekte liv”-typen, men nu har jeg været sammen med en fyr, jeg mødte derinde, i 1,5 år. Han havde skrevet i sin profil, at han ikke vidste, hvad hans drømmejob var (hvilket jeg af en eller anden grund fandt tiltrækkende), og han var ikke frastødt over, at jeg havde skrevet, jeg godt kunne lide af se fjernsyn. Det var der ellers andre, der syntes var “modigt”, at jeg turde indrømme. Så man kan være heldig.

  [Reply]

  Dines

  Dines Reply:

  Haha. “Modigt”. Din vovehals.

  Det er også min erfaring, at der er laidback mænd imellem derinde. Det er bare ikke umiddelbart til at læse i profilerne. Der må alligevel være mange kvinder, der tænder på crossfit- og skydivinglivet, siden så mange mænd udstiller netop det.

  [Reply]

Leave a Reply